the ship

THE ANTARCTIC SHIP

Training-ul care vă propune să vă priviți firma sau departamentul ca pe o navă care pleacă într-o călătorie caracterizată de imprevizibilul dus aproape la absolut. Călătoria poate dura doi, trei sau poate chiar patru ani, destinația este una foarte puțin cunoscută dar despre care se știe că este una dintre cele mai ostile zone de pe glob, multe riscuri sunt imposibil de anticipat, nu există furnizori și nu poți comunica cu restul lumii iar în caz de dezastru nu poate veni nimeni să te salveze.

Dumneavoastră sunteți căpitanul acestei nave și trebuie să vă ocupați de organizarea călătoriei. Începând cu pregătirea navei astfel încât să poată rezista celor mai teribile condiții de navigație și aprovizionarea cu tot ceea ce este necesar pentru a duce călătoria la bun sfârșit și continuând cu stabilirea obiectivelor, planificarea călătoriei, anticiparea pe cât posibil a riscurilor și elaborarea măsurilor de prevenire sau de reducere a efectelor,  stabilirea personalului necesar, selectarea oamenilor, adoptarea deciziilor rapide în situații neprevăzute, păstrarea moralului echipajului, etc., etc.

Căpitan fiind responsabilitatea dumneavoastră cu privire la navă și la viața oamenilor de pe ea este totală.

Training-ul The Antarctic Ship vă pregătește să faceți față cu succes celor mai mari provocări care pot apărea în calea departamentului sau firmei pe care le conduceți, învățând din experiența a patru nave care au efectuat călătoria descrisă mai sus: Discovery, Terra Nova, Fram și Endurance.

Solicită acum o ofertă