antarctic leadership

THE ANTARCTIC LEADERSHIP

Training-ul The Antarctic Leadership este despre trei lideri care și-au convins oamenii să-i urmeze pe o cale pe care cel mai redus instinct de conservare îți dictează să nu te angajezi. O cale la capătul căreia recompensa nu are nimic de-a face cu materialul ci cu satisfacția participării la realizarea unui vis pentru îndeplinirea căruia trăiești un coșmar real care nu ține câteva minute ci ani.

The Antarctic Leadership este despre Robert Falcon Scott, despre Roald Amundsen și despre Ernest Henry Shackleton dar mai ales este despre ce înseamnă cu adevărat leadership-ul, despre stiluri diferite de leadership și avantajele sau dezavantajele fiecărui stil, despre acțiuni corecte și greșeli ale liderilor, despre obiective aparent imposibile și cât de departe poate merge un lider pentru realizarea lor, despre  valoarea și prețuirea pe care o acordă liderii celor pe care-i conduc.

The Antarctic Leadership te ajută să devii un lider real al departamentului sau firmei pe care o conduci, un lider care-și va convinge colegii să-l urmeze și să se implice la cel mai înalt nivel pentru realizarea obiectivelor.

Solicită acum o ofertă